diumenge, de gener 18, 2009

Mu pofesssioná!

Ospes he escrit això per inscriure'm a un grup de estudiosos de didàctica de llengua francesa i m'ha semblat que n'havia de dixar constància en algun lloc. Al capdavall no sembla que hagi perdut tant de nivell com em pensava! És meravellosa, aqueta llengua francesa. Diguis el que diguis pot passar per la cosa més elevada del món.
Amb aquesta inscripció i posterior participació, n'estic convençut, guanyaria punts per a poder ensenyar català al país veí amb alguna beca de la Ramon Llull. Ara per ara trobo que és el millor que em podria passar.
D'altra banda, m'he adonat que necessito ben poc per triar un lloc on viure. Que hi disposi d'Internet (i doncs dels diccionaris en línia i de la possibilitat de fer el blog, per exemple), que tingui piscina (si pot ser, de 25 metres), i, si possible, bona companyia.

Mesdames, messieurs,
Je m'appelle Isaac Aguareles Tudela et je travaille comme enseignant de catalan au Consorci per a la Normalització Lingüística ainsi qu'à l'Université Autònoma de Barcelona. Ayant obtenu le DALF en septembre 2000, je m'intéresse beaucoup à tout ce qui concerne la langue française, que j'ai aussi etudiée à l'Université de Barcelone (primer cicle en Filologia francesa l'année 2006-2007). Je vous serais donc très reconnaissant si vous voulez bien accepter mon inscription à ce group d'études au niveau de la pédagogie-didactique du Français Langue Étrangere, de façon à ce que je puisse connaitre d'avance la célébration des journées et donc y pouvoir assister le cas échéant.
Je vous remercie d'avance et je vous prie d'accepter l'expression de mes salutations sincères,


Isaac Aguareles Tudela
Tècnic de Normalització Lingüística
CNL Terrassa-Rubí
iaguareles@cpnl.cat
936975405

6 comentaris:

fada ha dit...

Jo t'acceptaria sense reserves ;)) Bona sort!

nimue ha dit...

Doncs em sembla molt bona idea! i l'experiència pot ser molt bona! ja ens contaràs com va la cosa! ;)

AGUARELIX ha dit...

De veritat, Fada, tant de bo tinguin tan bon ull com demostres tenir tu! ;))

Ei, Nimue! Ja ho crec que sembla interessant, ara només falta que no canviï d'idea i que em vulguin i... quasi res! B7s

Rita ha dit...

Doncs molta sort! :-) Ja ens mantindràs informades...

Anònim ha dit...

No en sabem res ...encara?
Friso per saber-ho!
J'attend que tu seràs accepté :)

AGUARELIX ha dit...

Sí, Joana, de moment formo part del grup i rebo informació periòdicament. Amb el temps veuré si vull marxar cap a França i doncs demanar la beca a la Ramon Llull!
Gràcies! :)